Even voorstellen Peter Bergenhenegouwen trainer heren selectie

22 september 2023
Graag stel ik mij even voor aan de gene die mij nog niet kennen.
Ik ben Peter Bergenhenegouwen (47 jr.) getrouwd met Bianca (46jr.) en heb 2 dochters Yela (17jr.) en Noa (13jr.) die beide ook waterpolo spelen. Ik ben woonachtig in Zoetermeer. Wil je meer weten tik me op de schouder en vraag het mij gerust.. Ik ben op mijn 7e begonnen met waterpolo bij HZ-ZIAN (wat nu Waterpolo Den Haag is) in Den haag. In die jaren als jeugd speler selecties van Oranje doorlopen en op het hoogste niveau gespeeld met Waterpolo Den Haag voorheen HZ ZIAN en tot mijn 34e actief gespeeld. Sinds 2019 heb ik 4 jaar de herenselectie getraind en het 2e team van Waterpolo Den Haag gecoacht. Sinds 2018 verzorg ik bij Regionale Training Centrum (RTC) West en Regionale WaterPolo School (RWPS) de trainingen aan de jeugd onder de 15 jaar.
Mijn keuze voor Katwijk
Dit jaar werd ik benaderd door Leon Kuijt of ik open stond voor gesprek om de stoppende Michel de Zeeuw op te volgen als hoofdcoach van de heren. Ik ken de club uit mijn actieve tijd waar de sfeer voor en na de wedstrijden altijd prettig is.
Na een zeer open en prettig gesprek waren wij beide zeer positief over elkaar wat resulteert in een mooie samenwerking. Voor mij persoonlijk is dit een mooie stap en ontwikkel moment. Voor mij is dit een mooie uitdaging om de heren verder te laten ontwikkelen individueel en als team wat moet bijdragen aan iets moois dit seizoen. Dus komt alle kijken en de teams aanmoedigen met de wedstrijden.
Tot snel!