Lid worden

Meld jezelf of je kind aan als lid van ZPC Katwijk

Lid worden2023-05-17T10:34:53+00:00
Zwemsport in Katwijk

Kom sporten in een
gezellige omgeving voor
jong en oud

Zwemmen kun je uiteraard op verschillende manieren doen; gewoon voor jezelf of in verenigingsverband. In Katwijk kom je dan vanzelf terecht bij de Z&PC Katwijk, een vereniging die inmiddels meer dan 500 leden heeft en het zwemmen in al haar facetten biedt.

  Aanmeldformulier

  [cf7mls_step cf7mls_step-1 "Volgende stap" ""]

  Lidmaatschap

  Leden van 18 jaar en ouder betalen een extra bijdrage van € 65,- per jaar (basiscontributie senioren) Dit bedrag geldt alleen voor spelende leden (niet voor donateur, trimzwemmen en G-force) en wordt in twee termijnen van de rekening afgeschreven, te weten in maart en in september. Leden die een officiële functie als vrijwilliger vervullen zijn vrijgesteld van deze Basiscontributie Senioren.

  De contributie-inning vindt maandelijks plaats aan het eind van iedere maand, ook over de vakantieperioden. Het verenigingsjaar van de Z & PC “Katwijk” loopt van 1 juli t/m 30 juni (competitiejaar).

  Het is mij bekend dat ik contributie verschuldigd ben tot en met de maand dat mijn lidmaatschap eindigt. Het beëindigen van het lidmaatschap kan tweemaal per jaar, per 30 juni of 31 december. Ik dien mijn lidmaatschap uiterlijk 1 maand voorafgaande aan deze datum schriftelijk of per E-mail, secretariaat@zpckatwijk.nl, bij de secretaris van de Z & PC ”Katwijk” op te zeggen. Als ik ga deelnemen aan wedstrijden, zal ik mijzelf regelmatig aan medisch onderzoek onderwerpen. Het deelnemen aan wedstrijden geschiedt op mijn eigen verantwoording. Vermeld medische aspecten op dit inschrijfformulier als die van belang zijn voor de trainers, coaches of begeleiders!

  Hierbij geef ik akkoord.
  [cf7mls_step cf7mls_step-2 "Terug" "Machtiginsformulier" "Step 2"]

  Machtigingsformulier

  [cf7mls_step cf7mls_step-3 "Terug" "Step 3"]

  De contributiekosten
  op jaarbasis

  Bij Z&PC Katwijk maken we gebruik van één lidmaatschap voor alle zwemsporten. Hiermee kun je onbeperkt meedoen met alle afdeling en alle watersporten. De contributie wordt maandelijks geïncasseerd.

  Lidmaatschap

  Jonger dan 9 

  €300

  per jaar

  Lidmaatschap

  Vanaf 9 jaar

  €360

  per jaar

  Lidmaatschap

  Vanaf 18 jaar

  €420

  per jaar

  Dagelijks toegang tot alle trainingen en alle sporten

  Inschrijfgeld € 12,50

  Nieuws

  Het laatste
  nieuws van de
  vereniging

  • Nieuws

   Alex Sieval nieuwe trainer-coach dames selectie

  • Nieuws

   Eindshow synchroonzwemmen zaterdag 8 juni

  • Nieuws

   Zaterdag 1 juni internationaal waterpolotoernooi jeugd in zwembad Aquamar