Informatie Ledenpas

Alle informatie rondom de ledenpas van Zwem- en Poloclub Katwijk

Hoe werkt de ledenpas

Met de ledenpas heb je toegang tot het zwembad. De toegang voor Z&PCK leden is via de deur aan de marktpleinzijde. De pas is alleen te gebruiken tijdens de trainings- en zwemlestijden van Z&PCK. De ledenpas is persoonsgebonden en alleen bedoelt om trainingen, zwemlessen of wedstrijden bij te wonen. De pas werkt een kwartier voor aanvang van de training of zwemles en drie kwartier na einde training of zwemles. Mocht blijken dat de pas oneigenlijk wordt gebruikt kan er door de vereniging besloten worden om de pas te blokkeren.

Ouders bij de trainingen/zwemles

De Z&PCK ledenpas kan ook gebruikt worden door de ouders/verzorgers om te assisteren bij het omkleden bij de training/zwemles. Dit betekent dat ouders/verzorgers via de ledenpas van hun kind mee naar binnen kunnen.

Nieuwe leden

Voor nieuwe leden bij Z&PCK wordt na inschrijving door de ledenadministratie een pas aangemaakt. Z&PCK zal vervolgens het nieuwe lid per email informeren dat de ledenpas klaar ligt deze is dan op te halen aan de bar van het clubhuis van Z&PCK.

Opzegging

De pas blijft altijd eigendom van de club, mocht je het lidmaatschap bij Z&PCK beëindigen verzoeken we je de pas aan de bar van het clubhuis in te leveren. Als de pas na beëindiging van het lidmaatschap niet ingeleverd wordt zullen de kosten van de pas bij u in rekening worden gebracht. De kosten hiervoor zijn € 10,00, dit bedrag zal per incasso geïnd worden.

Ledenpas verloren

Ben je jouw pas kwijt? Neem dan contact op met de ledenadministratie. Zij zullen er voor zorgen dat er een nieuwe pas wordt aangemaakt. Je zal vervolgens een email ontvangen dat je de pas kan ophalen aan de bar van het clubhuis. De kosten hiervoor zijn € 5,00, dit bedrag dient bij ontvangst aan Z&PCK betaald te worden.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ledenadministratie@zpckatwijk.nl.