Even voorstellen: Speler heren 1 Joy van Loon

20 oktober 2023

Mijn naam is Joy van Loon, ik ben 18 jaar, woon in Hoofddorp en ben net gestart met het 2e jaar van mijn studie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik speel al waterpolo sinds ik 7 jaar was.

De afgelopen jaren heb ik de jeugdopleiding doorlopen bij diverse clubs en daar onder andere gespeelde in de eredivisie. Dit jaar heb ik de keuze gemaakt om over te stappen van AZC naar Katwijk. AZC matchte niet meer met mijn wensen om me verder te ontwikkelen en op hoger niveau te trainen en spelen. Gelukkig heeft Peter mij benaderd om bij Katwijk te komen spelen. Na een paar keer mee trainen was me snel duidelijk dat hier voor mij de juiste ingrediënten samen komen.  Kennis en ervaring, goede en pittige trainingen, op niveau spelen maar ook de nodige gezelligheid binnen het team.

Ik kijk uit naar de competitie en naar het me dit jaar nog verder ontwikkelen om zo een goede bijdragen te kunnen leveren aan het team.