Nieuwe trainer heren selectie Z&PC Katwijk

9 mei 2023
Link: Peter Bergenhenegouwen Recht: Leon Kuijt

Z&PC Katwijk is trots aan te mogen kondigen dat het Peter Bergenhenegouwen heeft aan kunnen stellen als nieuwe trainer-coach van de heren selectie voor komend seizoen. Aan het einde van seizoen ‘22/’23 zal Michel van der Zeeuw het stokje overdragen en komt er na vier seizoen een einde aan zijn tweede termijn als trainer-coach bij Katwijk. Michel zal na jaren aan de badrand vanaf augustus de bestuursfunctie technische zaken op zich nemen.

Michel startte vier seizoenen geleden aan zijn tweede trainersklus bij de heren van Z&PC Katwijk. In deze vier seizoenen wist Michel samen met het team het kampioenschap in de tweede klasse te behalen om vervolgens door te kunnen bouwen in de eerste divisie. Dat deze samenwerking niet onverdienstelijk was, bleek afgelopen jaar waarin het eerste heren team een succesvol jaar in de eerste divisie afsloot op de achtste plaats. De vereniging wil Michel in de eerste plaats bedanken voor de afgelopen seizoenen, en is blij dat zijn kennis en ervaring behouden blijft binnen de vereniging.

Voor het seizoen ‘23/’24 zal Peter Bergenhenegouwen zijn opwachting maken als trainer-coach van de heren van Z&PC Katwijk. Peter heeft zelf jarenlang op het hoogste niveau in Nederland bij o.a. HZ Zian (later Waterpolo Den Haag) gespeeld. De afgelopen jaren is hij zijn trainerscarrière gestart bij het tweede team van Waterpolo Den Haag en daarnaast Regionaal Waterpolo School regio West. Z&PC Katwijk is ervan overtuigd dat Peter met zijn ervaring als speler en trainer de heren naar een stabiele subtopper in de eerste divisie kan brengen.Michel van der Zeeuw

Coach Michel van der Zeeuw